det fortæller en historie om en person, og giver os mulighed for at møde den anden i portrættet. Et godt portræt er en personlig og autentisk skildring og vækker en nysgerrighed hos seeren. 
Bor du i Jylland, så er Stærdal FotoGrafisk en god mulighed for dig, hvis du vil have taget billeder af høj kvalitet og med øje for den personlige historie.

Hvorfor få taget et portrætfoto? 

Der kan være mange årsager til, at du vil have taget et portrætfoto. Måske mangler din ansøgning det helt rigtige billede, eller måske skal din virksomhed bruge kreative portrætter til deres branding? Det helt rigtige portrætfoto er først og fremmest med til at fortælle en historie om personen på billedet. Hvordan er han? Hvad tænker han? Hvis man skal have taget et portræt, er det derfor godt at overveje, hvad formålet med billedet er – og hvilket udtryk man søger i billedet. Når man har formålet på plads, kan man bedre gøre sig kreative tanker om, hvordan vinklingen, baggrunden og stemningen skal være. Der er nemlig masser af muligheder, hvad enten man ønsker et traditionelt eller et mere skævt og originalt portrætbillede.

Få en professionel fotograf til at knipse billedet 

Den rigtige sparring kan gøre dig klogere på, hvilket resultat du ønsker. En professionel fotograf hjælper dig både med at finde den rigtige løsning, men selvfølgelig også med at tage et professionelt portræt. For det gode portræt handler både om at få det rigtige udtryk frem og at finde den rette lyssætning og baggrund. Med en professionel fotograf slipper du for en forkert lyssætning eller en kikset redigering. Hos Stærdal FotoGrafisksørger jeg for, at du får et resultat, der er både professionelt og stemmer overens med dine ønsker og portrættets formål. 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Kontakt