Godt nok… godt nok, er bare ikke godt nok til mig. Hvor er det synd og skam at det bare skal være godt nok, billeder er uvurderlige, mere værdifulde end de dyreste malerier. 

De fortæller allesammen en histore om en tid der aldrig kommer tilbage. Det er lige meget om det er billeder fra dit bryllup eller portrætter af vores børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre eller dem alle på en gang! Minder og gode historier har fantastisk grobund i det gode billede.

eller: 

Jeg kender en der kan tage fine billeder, og så får vi alle filerne, så kan vi bare selv printe….

…og ja det kan man da sagtens. Men hvor er det bare træls når man får det op på væggen og farverne er underlige eller mørke, bevares der er også meget der ser fint ud, især lige når det kommer op! Efter noget tid i lidt for meget sollys er det dog en anden snak ;) 

Lad mig stille hele denne påstand lidt anderledes op. 

Hvor mange penge bruger du på at gå til frisøren… 

Hvis vi antager at en alm klipning ligger på ca 3-400 kr dette gøres ca hver 3. måned det vil sige 12-1600 kr om året. Dette er vel og mærket kun en person og kun en helt almindelig klipning. Hvis der er farve involveret, kan resultat ganges op en tre gange ;)

En portrætfotografering, hos mig, inkl. et print til væggen løber op i 1300,- Om det er din baby eller hele den pukkelryggede - samme pris. 

Med mindre, og det ønskes bestemt ikke for nogen, at dit hus brænder ned eller havet flyder ind i stuen, så har du et billede der vil overleve dig selv. 

Hvis vi dividerer de 1300,- ud på billedets levetid, lad os lidt konservativt sige 80 år, så får du en pris pr år på 16,25 - tankevækkende ;)

Dette skal ikke lyde som en klagesag fra min side, blot en opfordring til at sætte tingene lidt i perspektiv!

Jeg vil bare afsluttende fortælle jer, at jeg selvfølgelig, selv har stået i samme situation som mange; man vil gerne forære et fint portræt til fx sine forældre og pengene er små.

Jeg og min bror valgte dengang at gå til en fotohandler, for det var GODT NOK. Men hvor jeg dog ærger mig hver gang jeg ser billedet hos mine forældre. 

Opstillingen er fin nok, men lyset er nærmest ikke eksisterende… ok, man kan da se hvem vi er. Men billedet, som er i SH, blev efter 5 år helt blåt, hvilket skyldes et dårligt print…øv vi har så fået det printet igen, resultatet er nu et SH billede med en gul tone… :( 

Hvor er det bare surt - det kan ligsom ikke laves om… 

Jeg ville ønske at vi dengang havde tænkt anderledes og givet penge for en god fotografering og ladet vores forældre købe et flot print! 

God dag til jer alle

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Kontakt